Gjuha: 
Krishtërimi OrthodhoksTemat  Link të rinj  Bashkëpuntorët  Kodi HTML për banners  Your prayers needed!  Rregulla   Feedback
Krishti u ngjall!        
shtojeni te të parapëlqyerat  

Приглашаем Вас принять участие в создании версии интерфейса нашего каталога на албанском языке. Если Вы готовы помочь нам с переводом навигационного меню каталога и списка рубрик, обращайтесь в редакцию каталога.

We would be really grateful for your help in creating the interface of world's biggest "Orthodox Christianity.Ru" Directory in your language (Shqip). Please contact us if you want to help us with the translation of the menu and categories' names from Russian, English or almost any other world language.

Faqet orthodhokse më të lexuara

Faqja: 1 - 7Përse siti im nuk gjendet në votim?
Emri i sitit Faqet më të lexuara
1 Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
25
2 Kisha Shën Maksimit, Torino
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
22
3 Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
21
4 Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
15
5 Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
9
6 Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 57 000 fotografive (2012.02.10).
9
7 Biblioteka shqiptare ortodokse
Tekste biblike, liturgjike, spirituale & statutore, albanologji, shkrime mbi ortodoksine shqiptare, ikonografi, audio (Dhjata e Re në shqipen standarde, predikime shqip).
7
Faqja: 1 - 7Si mund të marr pjesë në votim

Informacioni i kësaj faqeje rishikohet çdo30 minuta

Your prayers needed!

Të nderuar vizitorë! Ju kërkojmë përulësisht që të luteni për shëndetin dhe shpëtimin e shërbëtorëve të Zotit që na kanë ndihmuar për të krijuar Katalogun tonë At Vladimiri, At Vladimiri, At Vasili, At Gjergji, At Foti, dhjakoni Zhivojin, dhjakoni Qiril, Aleksandri, Aleksandri, Aleksandri, Aleksandri, Aleksandri, Aleksi, Aleksi, Аnatoli, Аnatoli, Аndrea, Аndrea, Andrea, Anna, Аndoni, Athanasi, Vadimi, Valeri, Valentina, Vera, Vladimiri, Vladimiri, Vjaçesllavi, Galina, Gjergji, Gjergji, Givi, Grigori, Davidi, Danieli, Dhimitri, Dhimitri, Evgjeni, Igori, Joani, Joani, Irina, Konstandin, Leonidha, Leonidha, Ljubovi, Мaksimi, Maria, Мarina, Melana, Nikolla, Mihali, Оleg, Оllga, Natalia, Petro, Rostisllavi, Sergji, Sergji, Stefani, Fotinia, Khatuna, Jagoda dhe për të gjithë të dashurit e tyre. Puna e tyre vullnetare bëri të mundur realizimin e këtij siti. Ju kërkojmë të luteni edhe për shpirtin e shërbëtorit të ndjerë të Zotit Andrea (Kurovskij), i cili dha një ndihmesë të paçmuar në krijimin e versionit francez të Katalogut
 
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Direktoria | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente